egyre több közterület

Egyre több közterület, tér újul meg a kerületben. Zugló Önkormányzata fontosnak tartja a városrész szépítését, ezért már 2011-ben elindították a közterület-rendezési programot. Ennek keretében újult meg a Kövér Lajos tér is, amelynek átadása 2012.november 21-én volt. A beruházás a kommunális adóból, a lakosok adóforintjából valósult meg. A tér felújítása régóta esedékes volt, hiszen szinte használhatatlanná vált. A lakók már az előző városvezetés felé is jelezték igényeiket, de érdemi munkára csak most került sor.

Egyre több közterület, tér újul meg a kerületben2550 négyzetméternyi térkövet raktak le a Kövér Lajos téren, ezen kívül parkolóhelyeket létesítettek, gyalogátjárókat alakítottak ki, valamint parkosítottak is.
A környéken élők kivétel nélkül örömmel fogadták a megszépült közterületet. Az elmúlt időszakban az Zugló Önkormányzatának és a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. munkájának köszönhetően számos rekonstrukciós munka zajlott a kerületben. Megújult többek közt a Tisza István tér, és a Kövér Lajos tér is. A Bosnyák tér nagyszabású felújításának első üteme szintén befejeződött már, így az eredmény már most is látható: zöldellő park, modern szökőkút, kényelmes padok várják a kerületi lakosokat. A Csertő parkban a munkálatok idén augusztusban kezdődtek el, és az év végére, 2013 decemberére fejeződnek be. A kerület vezetése évről évre igyekszik minél több területet megszépíteni Zuglóban.