Összesen 39 olyan bérlőnél cserélte ki a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. a közelmúltban a nyílászárókat, akik pályáztak az ajtók és ablakok cseréjére. A Zuglói Zrt. emellett a tavasz folyamán tizenhárom lakás teljes felújítását is elvégezte. A költségek meghaladták a százmillió forintot.

Befejeződött a kerületi bérlakásokban azoknak a nyílászáróknak a cseréje, amelyek beépítésére az elmúlt években pályázhattak a bérlők. Összesen 39 bérlőnél cseréltek nyílászárókat és a nyertes pályázók műanyag, több légkamrás, hőszigetelt üveggel ellátott, bukó- nyílószerkezetű ablakokat vagy szintén műanyag, hőszigetelt ajtókat kaptak. A bérlők komfortérzete az új hőszigetelt ablakok és ajtók beépítésének köszönhetően számottevően javult, illetve lényegesen alacsonyabb fűtési számlákra számíthatnak majd a jövőben. A nyílás-zárók cseréje összesen majdnem 67 millió forintba került.
A Zuglói Zrt. a közelmúltban tizenhárom lakás teljes felújítását is elvégezte. Összesen három ütemben zajlottak a munkálatok, melynek során alapvezeték cserékre, tisztasági festésekre került sor, javítva ezzel az ingatlan komfortfokozatát. A felújítási munkákat összesen nettó 42,5 millió forintba kerültek. A februártól májusig tartó korszerűsítésekre több okból is szükség volt. Egyrészt több bérlő új lakást kapott, melyeket előtte fel kellett újítani, illetőleg számos lakásban időszerűvé vált a már említett komfortfokozat-javítás. A Zuglói Zrt. törekedett arra, hogy a lakók minél hamarabb átvehessék a megújult ingatlant. A tizenhárom lakásból már hatba beköltöztek a lakók, de a másik hét lakást is hamarosan átvehetik a bérlők.