TÁRSASHÁZKEZELŐ OSZTÁLY

A Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. Társasház-kezelő Osztályának fő tevékenysége a társasházi közös képviselet ellátása. Ezt a tevékenységet már több mint húsz éve piaci körülmények között végezzük — büszkén mondhatjuk — eredményesen.
Osztályunk mintegy 20 fővel több, mint hétezer társasházi és szövetkezeti albetétet kezel elsősorban Zuglóban, de vannak más kerületekben és vidéken is kezelt házaink. Úgy a közös képviseleti munkában, mint a hozzá kapcsolódó épületkezelési, könyvelési és adminisztrációs feladatokban is komoly gyakorlattal rendelkező szakemberekkel várjuk új megrendelők jelentkezését is.
2018. márciustól osztályunkhoz tartozik a vegyes tulajdonú társasházakban lévő önkormányzati tulajdon képviselete is.
Folyamatosan figyelemmel kísérjük a jogszabályi környezet változását (különös tekintettel építésigazgatási, könyvelési, adózási stb. területeken) mindemellett kivétel nélkül rendelkezünk az előírt szakképesítéssel és a tevékenységet mindannyian regisztráltatták a kormányhivatalnál.
Munkatársaink közül többen műszaki – építőipari végzettséggel is rendelkeznek. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a felújításokra kiírt különböző szintű és rangú pályázatokat és javaslatot készítünk a társasház közössége felé az indokoltnak ítélt felújítások pályázati segítséggel történő elvégzésére.
Feltétlenül hangsúlyozni kívánjuk, hogy cégünk 100%-ban Önkormányzati tulajdonú vállalkozás. Ebből is következik az, hogy legfőbb erényünk a partneri megbízhatóság.
A közös képviseleti munkák során az önkormányzati képviselőkkel, hivatali ügyintézőkkel kialakított jó munkakapcsolat lehetőséget kínál arra is, hogy a társasházakkal kapcsolatos ügyeket szakszerűen és gyorsan intézzük.
Társasházi fórumainkra, közgyűléseinkre a döntések megkönnyítése és a fejlesztési lehetőségek és források megismerése okán és érdekében –tulajdonosi kezdeményezésre — meghívunk hivatali szakdolgozókat területi önkormányzati képviselőket.

Ügyfélfogadási időpontok:

Kedd 13:00 – 18:00

Csütörtök 8:00 –  14:00

Elérhetőség:

Telefon: +36-1-422-3060

E-mail: tarsashazkezelo@zugloizrt.hu

Cím: 1148 Budapest, Kerepesi út 78/B/I.

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy  2019. szeptember 2. naptól a jogszabály szerinti ünnepnapokon és pihenőnapokon műszaki ügyeletet tartunk. Ügyeleti időben csakis a kifejezetten sürgős és halaszthatatlan , tehát azonnali intézkedést igénylő ügyben
(például: Tűz eset, víz főnyomócső törés, viharkár, stb..) keressenek minket alábbi ügyeleti telefonszámunkon: +36 70 524 4097