Ügyfélszolgálat

Telefonszám: 06-40-520-000

x20140308_3 007Szeretnénk tájékoztatni minden kedves Ügyfelünket, hogy az ügyfélfogadási és beléptetési rend 2011. február 1-től megváltozott a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. Pétervárad u. 11-17 sz. alatt található épületében. A kényelmesebb és hatékonyabb ügyintézés érdekében a korábban meghirdetett ügyfélfogadási idő megszűnt, igényüket bármikor jelezhetik telefonon, honlapunkon keresztül vagy személyesen, a ZVK Zrt. épületében.

A megújult ügyfélfogadási rendnek köszönhetően a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. ügyfeleinek többé nem kell hosszasan várakoznia, 2011. február 1-től a Zuglói Zrt. megújult, egységesített formanyomtatványának segítségével ügyfeleink kérelmeit, bejelentéseit a Kérelem Bejelentő Lap hiánytalan kitöltésével azonnal regisztráljuk.

2012. június 5.-től az egyszerűbb és gyorsabb ügyintézést elősegítve igényét, kérelmét telefonon is leadhatja. A ZVK Zrt. helyi tarifáért hívható kék számán (Ingyenesen 06-40-520-000) munkanapokon hétfőtől- csütörtökig 08:00-16:00 óráig, pénteken 8:00-13:00 óráig felkészült munkatársaink várják ügyfeleink hívását.

A Kérelem Bejelentő Lapot illetve a Műszaki Hibabejelentő nyomtatványt megtalálja honlapunkon dokumentumok címszó alatt letölthető formában és elektronikusan kitölthető formában is valamint ha személyesen befárad a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. épületébe, munkatársainktól is átveheti azt.

A Zuglói Zrt. ügyfélszolgálatát személyesen felkeresők a bejárattól jobbra elhelyezett új ügyfélpultnál már tematikus rendszerben intézhetik ügyüket. Félfogadási időben ugyanis minden divízió részéről egy-egy szakember várja az ügyfeleket délelőtt és délután változó bontásban.

Új kezdeményezés a kiemelt ügyek napjának bevezetése. Előre meghirdetett időpontokban a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. vezérigazgatója illetve a divízióvezetők is fogadják a több személyt, vagy közösségeket érintő ügyekben a zuglóiakat. Az ilyen alkalmakra a formanyomtatvány kitöltésével e-mailen (kiemeltugyek@zugloizrt.hu), vagy személyesen lehet jelentkezni a Zuglói Zrt. épületében. A nyomtatványt megtalálja honlapunkon, valamint személyesen is igényelheti ügyfélszolgálatunkon. A regisztrációt követően az ügyfelet a Vagyonkezelő munkatársai írásban értesítik az egyeztetés helyéről és pontos idejéről.

Ügyfélfogadási időpontok

 ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐPONTOK ÚJ fejléc_2014 11 11-1


Minden vélemény számít!